Αφράτη Ταραμοσαλάτα της Ευγενίας

Αφράτη Ταραμοσαλάτα της Ευγενίας

Υλικά (για μεζέ 6-8 ατόμων)

150 γραμ. λευκό ταραμά
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 – 500 ml ελαιόλαδο
2-2½ λεμόνια, τον χυμό

Παρασκευή

Σε μίξερ πολτοποιείτε το κρεμμύδι μαζί με το λεμόνι και τον ταραμά. Στη συνέχεια προσθέτετε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο σαν να κάνατε μαγιονέζα. Την αφήνετε στο ψυγείο να πέσει η αψιά γεύση του κρεμμυδιού και να δέσουν τα υλικά, για τουλάχιστον 2 ώρες. Έχετε έτοιμη την πιο αφράτη ταραμοσαλάτα που δοκιμάσατε ποτέ!

Το άρθρο με την συνταγή για αφράτη ταραμοσαλάτα με λάδι πρωτογράφτηκε στο pandespani