Αλευρόπιτα με Σπανάκι και Φέτα για Μεγάλο Ταψί Φούρνου

Οι πίτες χωρίς φύλλο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής κουζίνας βασισμένη σε μία συνταγή για αλευρόπιτα από την ήπειρο η πίτα που θα φτιάξουμε τώρα είναι από τις πιο εύκολες και νόστιμες σπανακοτυρόπιτες που θα φτιάξετε ποτέ

Υλικά:

Για τη ζύμη:
700 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μανα Αφοι Κεραμάρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
125 ml ελαιόλαδο
250 ml χλιαρό νερό

Για τη γέμιση:
500 γραμμάρια σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
125 ml ελαιόλαδο
300 γραμμάρια φέτα ΠΟΠ, θρυμματισμένη
300 γραμμάρια ανθότυρο, θρυμματισμένο
Ανθός αλατιού σε νιφάδες