Θα φτιάξουμε τώρα αφράτους Αλμυροί λουκουμάδες με φέτα ένα ιδιαίτερο πιάτο ιδανικό για ορεκτικό στη μέση του τραπεζιού για όλη την παρέα
Ξεκινάμε με τη ζύμη βάζουμε σε ένα μπολ 250 γραμμάρια αλεύρι για κάθε χρήση και προσθέτουμε 330ml κρυα μπυρα ένα κουταλάκι του γλυκού baking powder αλατίζουμε με ανθό αλατιου σε νυφάδες και ρίχνουμε 300 γραμμάρια φέτα ποπ τριμμένη
Ανακατεύουμε το μείγμα και είμαστε έτοιμοι για τηγάνισμα
Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα
Τηγανίζουμε σε μέτρια ένταση μέχρι να ροδίσουν οι λουκουμάδες τους γυρίζουμε μία δυο φορές για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές
Τους βγάζουε σε απορροφητικό χαρτί