Φραουλένιο Δροσερό Γιαουρτογλύκο Όνειρο

Η Συνταγή είναι του pastry chef Stratos Petrou

Υλικά

150 γρ Σκόνη Ζελέ Φράουλα χωρίς Ζάχαρη
375 γρ Βραστό νερό
375 γρ Κρύο Νερό
300 γρ Γιαούρτι 2%
1 βανίλια
200 γρ Νεκταρινίνια κομμένα σε κύβους
150 γρ γρ Μπισκότα Γεμιστά με γεύση Λεμόνι

Για Διακόσμηση
150 γρ Σαντιγί
Σιρόπι Φράουλας

Εκτέλεση

Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτό το πανεύκολο γλυκό ρίχνοντας σ ένα μπολ το ζελέ το οποίο είναι χωρίς ζάχαρη μαζί με το βραστό νερό και
τα ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το ζελέ
Μόλις διαλυθείς σκόνη του ζελέ ρίχνουμε το κρύο νερό ανακατεύουμε και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να σταθεροποιείται
προσοχή όχι να πήξει

Το ζελέ παχύρευστο όχι να έχει πήξει το αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι
να ομειογενοποιηθούν
Σταματάμε το μίξερ προσθέτουμε κομμένα σε κυβάκια τα νεκταρίνια ή οποιαδήποτε άλλο φρούτο της επιλογής σας και ανακατεύουμε

Στη συνέχεια σπάμε σε κανόνες στα κομμάτια γεμιστά μπισκότα με γεύση λεμόνι θα τοποθετούμε σε ποτήρια της επιλογής μας και φτιάχνουμε
μία ωραία βάση για το γλυκό μας

Στη συνέχεια γεμίζουμε τα ποτήρια με το υπέροχο δροσερό μείγμα που φτιάξαμε σχεδόν μέχρι επάνω

Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για τουλάχιστον μία με δύο ώρες να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν και στη συνέχεια θα τα διακοσμήσουμε
Ετοιμο παγωμένο το υπέροχο δροσερό γιαουρτογλυκο που φτιάξαμε οι διακόσμηση να εντελώς προαιρετική εγώ τα διακόσμησα με χτυπημένη σαντιγή και σιρόπι φράουλας που ταιριάζει απίστευτα