Υλικά:
4 αυγά
1 φακελάκι baking powder
1 ποτηρι λάδι
1 ποτηρι γάλα
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη (αντί για 1 μεγάλο κομμάτι τυρί)
4 κολοκυθάκια τριμμένα και καλά στυμμένα
Αλεύρι όσο παρει για να γίνει χυλος
Λίγο βούτυρο για το ταψί
Λίγο τριμμένο τυρί (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να στραγγιξουν.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το λάδι και το γάλα.
Προσθέτουμε τη φέτα, το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με λίγο βιταμ και τριμμένο τυρί (αν θέλουμε).
Ψήνουμε για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η μπατζίνα
Η Συνταγή είναι της κας Dimitris Anastasia Gkatzara