Πιπεριές με ψιλοκομμένη ντομάτα

Είναι ένα νόστιμο συνοδευτικό με βάση τις πιπεριές κέρατο.
Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή τη λιχουδιά;😋

Συστατικά:

700 γραμμάρια πράσινες πιπεριές κέρατο
300 γραμμάρια ντοματίνια
1/4 του κρεμμυδιού
Αλάτι για γεύση.
Ελαιόλαδο
Σπορέλαιο

Παρασκευή:

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές με ένα πανί και αφαιρούμε το κοτσάνι, με ένα μαχαίρι αφαιρούμε και τα κουκούτσια, αν είναι πολύ
μακριά μπορείτε να τα κόψετε στη μέση.
Βάλτε το σπορέλαιο σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί, βάζετε προσεκτικά τις πιπεριές μερικές κάθε φορά και θα αρχίσουν να ψηνονται.
Μόλις είναι έτοιμες, τις τοποθετούμε σε ένα μπολ χωρίς απορροφητικό χαρτί και τα κρατάμε στην άκρη.
Πλένουμε τα ντοματίνια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τα ντοματίνια ολόκληρα, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά ίσα ίσα να διαλυθούν, περίπου 10 λεπτά.
Η σάλτσα δεν πρέπει να πήξει πολύ, προσθέστε λίγο νερό αν χρειάζεται.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατίζουμε και αφήνουμε όλα να αρωματιστούν για άλλα 5 λεπτά.
Μπορούν να σερβιριστούν κρύα με μια φέτα σπιτικό ψωμί.

H Συνταγή είναι από το Katja in cucina